Dobrodošli

Geromella Surf Team

Team zadužen za vas! Obratite nam se s povjerenjem!

Dalen Geromella

DALEN GEROMELLA

prof. tzk., diplomirao na kineziološkom fakultetu u Zagrebu na temu ‘Sistematizacija elemenata osnovne tehnike jedrenja na dasci’. Dugogodišnji natjecatelj, osvajač Adria kupa i kupa Hrvatske.
Instruktor jedrenja na dasci s dugogodišnjim iskustvom. On je glava i srce našeg centra za jedrenje na dasci, uvijek spreman pomoći sa stručnim savjetom.

Ivana Bertetić

IVANA BERTETIĆ

Ako se pitate kako možete isplanirati svoj 8-satni tečaj ili kako možete na najbolji način organizirati lekcije, onda je Ivana osoba koju trebate kontaktirati. Ona je desna ruka našeg surf centra i glavna upraviteljica.

ivan-juhas

IVAN LACI JUHAS

Ivan već osam godina podučava windsurfing u Geromella Surf Centru. Tijekom svojih satova Ivan kombinira svoju ljubav prema podučavanju, sportu i jasnoj komunikaciji kako bi svojim učenicima pružio iskustvo koje mijenja život. Ako želite imati nastavu na materinjem jeziku, postoji velika šansa da vas Ivan može zadovoljiti.

matija-brizic

MATIJA BRIZIĆ

Matija je dijete Pomerske uvale. Imao je devet godina kada je napravio prve korake jedrenja na dasci i bila je to ljubav na prvi pogled. Sada, mnogo godina kasnije, on vas uči te iste korake zbog kojih se zaljubio u vjetar i valove. Uz Matiju dobre vibracije, smijeh i zabava je zagarantirana.

REZERVIRAJTE TEČAJ ODMAH!