Dobrodošli

Geromella Surf Team

Team zadužen za vas! Obratite nam se s povjerenjem!

Dalen Geromella

DALEN GEROMELLA

prof. tzk., diplomirao na kineziološkom fakultetu u Zagrebu na temu ‘Sistematizacija elemenata osnovne tehnike jedrenja na dasci’. Dugogodišnji natjecatelj, osvajač Adria kupa i kupa Hrvatske.
Instruktor jedrenja na dasci s dugogodišnjim iskustvom. On je glava i srce našeg centra za jedrenje na dasci, uvijek spreman pomoći sa stručnim savjetom.

Ivana Bertetić

IVANA BERTETIĆ

Ako se pitate kako možete isplanirati svoj 8-satni tečaj ili kako možete na najbolji način organizirati lekcije, onda je Ivana osoba koju trebate kontaktirati. Ona je desna ruka našeg surf centra i glavna upraviteljica.

Patrick Barlessi

PATRICK BARLESSI

Patrick je jedan od prvih koji je naučio surfati u našem centru a uz to je i postao naš najduži aktivni instruktor surfanja. On nije samo opremljen austrijskom VOWS licencom za instruktora jedrenja na dasci , već i arsenalom šala i smijeha.

geromella

IVAN JUHAS

Lakše je naučiti surfati nego ukloniti Ivanovo dobro raspoloženje. S nama radi već 5 godina, a ima i austrijsku VOWS licencu za instruktora jedrenja na dasci. Ako želite imati sat surfanja na svom materinjem jeziku, postoji velika šansa da vas Ivan može zadovoljiti.

REZERVIRAJTE TEČAJ ODMAH!